CCTASTE KINESISK & DIM SUM AMAGER

CCTASTE KINESISK & DIM SUM AMAGER

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 323 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra CCtaste Kinesisk & Dim Sum Amager. Vil du vide mere? Få mere at vide

28 jul 2022 at 20:40 Delicious as always!
10 jul 2022 at 21:41 Everything was perfect!
11 jun 2022 at 23:38 maden smagte kedeligt og ens Pecking suppen smagte meget af olie
8 maj 2022 at 21:01 Maden er rigtig fin, men en leveringstid på over halvanden time er lige lang tid nok at vente.
12 apr 2022 at 13:24 Maden var kedelig i både udseende og smag. Flere af tingene smagte mest bare af olie. Første bud leverede maden på den forkerte etage, og andet bud kom 20 minutter senere end lovet fra kundeservice.
8 apr 2022 at 19:33 Sød og rar levering. Maden var virkelig lækker
19 mar 2022 at 8:25 Maden var fint nok, men ikke så god som den plejer. Leveringen var hurtigt da maden endelig var klar, kureren var der i god tid og ventede længe for maden. Restauranten kunne havde været bedre til at kommunikere forsinkelsen med maden til kureren.
19 mar 2022 at 0:49 superlækkert
19 feb 2022 at 20:49 Noget gik galt på Just Eats hjemmeside, der gjorde at jeg lavede to bestillinger og fik to leveringer. Kunne godt have undværet den ene bestilling og sparet de penge
16 feb 2022 at 22:03 Meget smagsløse dumplings med næsten ingen fyld…
3 feb 2022 at 19:21 Dejlig mad og hurtig levering, tak!
27 jan 2022 at 17:02 Rice was smelly and food was not as tasty as it was before. I don’t think I will order anymore.