CCTASTE KINESISK & DIM SUM AMAGER

Recentreview


4,5 stjerner ud af 409 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra CCtaste Kinesisk & Dim Sum Amager. Vil du vide mere? Få mere at vide

6 jul 2024 at 17:35 Restauranten ligger meget tæt på og derfor syntes jeg at leveringstiden var ret lang.
9 jun 2024 at 16:30 Kylling suppen og forårsrullerne var dejlige og friske, men min chow mein smagte som den var brændt på, bitter og træls. Har ellers haft rigtigt god erfaring med stedet og anbefaler det gerne
9 maj 2024 at 20:44 Everything was very good. The Thirsty Chcken Hunan Style was much too spicy - you must like spicy food to eat it
27 mar 2024 at 22:50 God mad. Ingen tvivl. Faktisk rigtig god Levring. WTF... Men jeg antager faktisk at det er Just Eat der har isues med deres system. Vi bestilte og der stod 20 til 35 min. Det ved jeg generelt altid er forkert. I dette tilfælde tog det så 75 min
18 mar 2024 at 21:36 Fik at vide at maden ville komme 19.48. Den kom 20.35. Men maden var god.
10 mar 2024 at 14:19 Helt i orden mad, men ikke udmærket.
25 feb 2024 at 18:27 Super lækker mad. Dette er en rigtig restaurant, så ventetiden er lidt længere, men så smager det også rigtigt godt.
24 feb 2024 at 20:56 Velsmagende mad
14 feb 2024 at 8:03 Maden var varm og smagte godt! Høfligt og punktligt bud
13 feb 2024 at 23:36 Leveringstid som lovet. Varm og meget velsmagende mad.